FastROI Oy

FastROI on sähköisen ja langattoman liiketoiminnan ohjelmistopalveluyritys. Olemme vakavarainen suomalainen toimija, ja meillä on lähes kymmenen vuoden kokemus menestyksekkäistä järjestelmätoimituksista niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla. Älykkäät ratkaisumme mahdollistavat monimuotoisen sähköisen tiedonkeruun, tallennuksen, analysoinnin ja tiedonsiirron eri tietojärjestelmien välillä.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat sosiaali- ja terveysalan, infran kunnossapidon, kaupan ja palvelualojen erityisratkaisuja. Ratkaisuissamme hyödynnetään tehokkaasti web-, mobiili- ja paikannusteknologioita. Yksityisellä sektorilla olemme markkinajohtaja hoiva-alalla, jota palvelee FastROI HILKKA® -tuoteperheemme sekä tiestön kunnossapidossa, jossa Suomen kärkinimi on FastROI KUNTO® -järjestelmämme.

Toimialakohtaisten ratkaisujen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme toimialasta riippumatta FastROI mERP® -liikkuvan työn toiminnanohjausratkaisua. FastROI mERP® on liikkuvan työn suunnittelun, reaaliaikaisen ohjauksen ja toteumatiedon käsittelyyn soveltuva kokonaisratkaisu, joka rakennetaan modulaarisesti asiakkaan tarpeet huomioon ottaen.