Lenio Oy

Lenio TOP -toiminnanohjauspalvelu on rakennusalan pienille ja keskisuurille yrityksille tehty yksinkertainen ja helppokäyttöinen ohjelmisto. Palvelun perustoiminnallisuuksilla saadaan hoidettua vaivattomasti hallinnolliset rutiinit liittyen työntekijöiden palkkoihin sekä työmaiden seurantaan ja viranomaisraportointiin. Palvelun avulla sekä palkanlaskenta että viranomaisraportointi voidaan haluttaessa myös ulkoistaa erittäin kustannustehokkaasti tilitoimistolle.

Kantavana ajatuksena palvelussa on henkilöiden kirjautuminen työmaille. Kirjautuminen suoritetaan joko puhelimella tai Tilaajavastuun Valtti-kortilla työmaalla olevaan leimauspäätteeseen. Sisään– ja uloskirjautumisten perusteella muodostetaan sekä vaaditut paikallaolotiedot että omien työntekijöiden kohdalla tuntikirjaukset palkanmaksun perusteeksi. Lisäksi palveluun syötetään kirjanpidosta saatavat tiedot työmaille ostetuista rakentamispalveluista.

Palvelun automaattisesti muodostamat urakka– ja työntekijätiedostot toimitetaan kuukausittain verottajalle ja palkanlaskenta-aineisto hyödynnetään palkanlaskennassa.

Ohjelmiston ja siihen liittyvien palveluiden hinnoittelu on selkeä ja täysin ennakoitava. Palvelu ei vaadi investointeja ja se voidaan ottaa tuotantokäyttöön jopa päivässä. Käyttöönotto veloitetaan toteutuneen tuntimäärän mukaisesti, tyypillisesti 8-32 tuntia sisältäen käyttäjäkoulutuksen paikan päällä.

Sopimus palvelusta tehdään Lenion ja rakennusliikkeen välille. Mahdolliset tilitoimiston laskuttamat kustannukset palkanlaskennasta ja raportoinnista sovitaan tilitoimiston ja rakennusliikkeen välillä. Tilitoimistolle annetaan normaalitapauksessa tunnukset rakennusliikkeen palveluun palkanlaskenta-aineiston ja raportointitiedostojen noutamista varten.

Lisätietoa:
http://www.lenio.fi/